Info

Zoë Gerritsen is een Nederlandstalige Singer-Songwriter van 22 jaar oud. Ze is geboren in Haarlem en woont in IJmuiden.

In 2009 en 2012 heeft Zoë in musicals gespeeld waaronder ‘Ciske de Rat’ van Joop van den Ende Stage Entertainment & ‘Kruimeltje’ van Rick Engelkes Producties. In haar jeugd kwam Zoë erachter dat de muziekindustrie haar meer trok en ze leerde zichzelf via Youtube gitaar spelen. Na de middelbare school heeft ze in 2016 auditie gedaan voor de muziekopleiding Pact+ en hier is ze toegelaten. Zoë heeft zich tijdens de opleiding ontwikkelt tot een ware singer-songwriter in haar eigen moedertaal. In 2020 is zij afgestudeerd als muzikant en heeft ze al vele leuke projecten op haar naam staan.

Waaronder liveoptredens bij Q-Music, Radio Heemskerk FM, Velsen Virtueel, Summer Park Sessions IJmuiden, Santpoortse Feestweek, IJmuidense Feestweek, Regenboog koor Haarlem, Havenfestival IJmuiden, Q-Factory, Zaal 100, Volta, Badhuistheater en Festival Dichterbij.

Zoë heeft les en workshops gegeven op diverse scholen waaronder de Vliegende Hollander, de Plataan en het Haarlem College.

Ook heeft Zoë nummers geproduceerd voor basisscholen, de gemeente Velsen, Buurtcentrum De Stek, Stichting Regenboogloket en diverse bruiloften.

Zoë haar passie is het omzetten van haar persoonlijke  levensgebeurtenissen en ervaringen naar gevoelige luisterliedjes die je meenemen door een verhaal. Haar doel is om onvoorspelbare teksten te schrijven waardoor je aandachtig blijft luisteren en wordt meegezogen in haar wereld van de kwetsbare Nederlandse taal. 

Ze zingt ook graag bekende (engelstalige) covers met haar gitaar die ze uiteraard in het warme Zoë jasje giet.

Ze hoopt dat er mensen zijn die haar emoties kunnen meebeleven en zich kunnen herkennen in haar songteksten. Dan is haar droom uitgekomen.   

Sinds 2022 is Zoë samen met Eva Been eigenaar van ‘Recording Studio 21’. 

zie website: www.recordingstudio21.nl